Тріска, запечена з помідорами — Рецепт приготування

тріска, запечена з помідорами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Риба

Тріска, запечена з помідорами — це справжній делікатес! Поєднання стиглих овочів і найніжнішої риби припаде до смаку багатьом.

Важливо ще і те, що тріска дуже корисна. М’ясо тріскових риб вважається одним з найбільш дієтичних. Воно містить вітаміни A, D, C, E, K, PP, групи В та інші. Також тріска багата калієм, фосфором, магнієм і кальцієм.

Тріску вживають для зміцнення зубів і кісток, підвищення імунітету, зниження рівня холестерину, боротьби зі стресом і поліпшення розумової діяльності!

Тому обов’язково включіть тріску в свій раціон і скористайтеся нашим перевіреним рецептом.


Інгредієнти для рецепта


Тріска — 1,5 кг

Чорний перець (мелений) — по смаку

Помідори черрі — 24 шт.

Оливкова олія — 6 ст. л.

Петрушка — 6 ст. л.

Лимонний сік — 80 мл

Оливки — 80 г

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Візьміть 6 жароміцних пакетів для смаження і покладіть в кожен з них шматок тріски, столову ложку дрібно нарізаної петрушки і чотири нарізаних навпіл помідори. Додайте трохи лимонного соку, оливок і столову ложку масла. Посоліть і поперчіть за смаком.

·  2 Зав’яжіть пакет і відправте рибу в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.