Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Риба
Тріска, запечена з помідорами — це справжній делікатес! Поєднання стиглих овочів і найніжнішої риби припаде до смаку багатьом.
Важливо ще і те, що тріска дуже корисна. М’ясо тріскових риб вважається одним з найбільш дієтичних. Воно містить вітаміни A, D, C, E, K, PP, групи В та інші. Також тріска багата калієм, фосфором, магнієм і кальцієм.
Тріску вживають для зміцнення зубів і кісток, підвищення імунітету, зниження рівня холестерину, боротьби зі стресом і поліпшення розумової діяльності!
Тому обов’язково включіть тріску в свій раціон і скористайтеся нашим перевіреним рецептом.
Інгредієнти для рецепта
Тріска – 1,5 кг
Чорний перець (мелений) – по смаку
Помідори черрі – 24 шт.
Оливкова олія – 6 ст. л.
Петрушка – 6 ст. л.
Лимонний сік – 80 мл
Оливки – 80 г
Сіль – по смаку
Як приготувати
· 1 Візьміть 6 жароміцних пакетів для смаження і покладіть в кожен з них шматок тріски, столову ложку дрібно нарізаної петрушки і чотири нарізаних навпіл помідори. Додайте трохи лимонного соку, оливок і столову ложку масла. Посоліть і поперчіть за смаком.
· 2 Зав’яжіть пакет і відправте рибу в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.