Торт з капустою – рецепт приготування

Качан капусти – полотно для кулінарної творчості! З нього можна приготувати голубці, пікантний бігос, шніцелі і навіть торт. Про останній ми вам сьогодні розповімо.

Приготувати ситну закуску з капусти не складе труднощів, якщо в холодильнику знайдуться інгредієнти для салату «Білочка», борошно, сметана і зелень. Виходить чудовий несолодкий торт з приємною гостринкою і ніжними коржами.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білокачанна – 700 г

яйце – 6 шт.

Пшеничне борошно – 7 ст. л.

Соняшникова олія – 20 мл

сіль – за смаком

Твердий сир – 300 г

Плавлений сир – 1 шт.

часник – 4 зуб.

сметана – 4 ст. л.

зелень – 1 Пуч.


Як приготувати


·1 Капусту дрібно наріжте, посоліть і пам’ятайте руками, залиште хвилин на 10.

·2 3 яйця змішайте з половиною борошна, посоліть і влийте в миску з капустою. Частинами додавайте решту борошна, поки тісто не придбає консистенцію як на оладки.

·3 Розігрійте сковороду з соняшниковою олією. Викладіть 4 ст. л. тесту і розрівняйте по всій поверхні сковороди. Обсмажте млинці з двох сторін по 2-3 хвилини на повільному вогні.

·4 Викладіть млинці на тарілку, дайте охолонути. Тим часом відваріть інші яйця круто, остудіть і очистіть.

·5 Натріть на тертці яйця, твердий сир і плавлений сирок. Все з’єднайте (залиште трохи твердого сиру на прикрасу), додайте пропущений через прес часник, дрібно нарізану зелень і сметану, перемішайте.

·6 Змастіть кожен капустяний млинець начинкою, прикрасьте сметаною, твердим сиром і зеленню.

Подавати закуску до столу можна відразу, але краще дати капустяним коржам трохи просочитися начинкою. Беріть рецепт собі на замітку і не забувайте ділитися корисною інформацією з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.