Торт «Три молока» – рецепт приготування

Історія походження торта «Три молока» дуже туманна. Одні стверджують, що ідея належить кухареві з Нікарагуа. Інші схильні вірити, що його батьківщина – сонячна Мексика. Одним словом, цей смачний десерт був придуманий в одній з країн Латинської Америки. Місцеві жителі часто замінюють згущене молоко кокосовим молоком або готують заливку з бренді і рому.

Це і справді дуже смачний торт. Ласуни точно оцінять. Готувати його легко. До того ж, ми надаємо всі інструкції. Заздалегідь подумайте, ніж його можна буде прикрасити, – і приступайте!


Інгредієнти для рецепта


яйце – 5 штук.

цукор – 200 г

Пшеничне борошно – 160 г

ванілін – 1 трісок.

Вершкове масло – 20 г

Згущене молоко варене – 200 г

Пряжене молоко – 400 мл

вершки – 275 мл

Цукрова пудра – 2 ст. л.

Згущене молоко – 3 ст. л.


Як приготувати


·  1. Візьміть 4 яйця і відокремте білки від жовтків. Збийте білки з половиною норми цукру до утворення стійких піків.

·  2. В окремому посуді збийте 4 жовтки, 1 яйце і другу частину норми цукру до практично білої маси.

·  3. Просійте пшеничну муку і додайте її до збитим жовтків. Гарненько перемішайте всі складові і додайте ванілін.

·  4. Тепер вилийте збиті білки в напівготове тісто. Перемішуйте всю масу акуратно, зверху вниз.

·  5. Розігрійте духовку до 180 ° С.

·  6. Візьміть глибоку форму, в якій можна буде залишити бісквіт для просочення і подачі. Змастіть дно і бортики вершковим маслом. Викладіть тісто.

·  7. Надішліть форму з тестом в духовку випікатися до готовності.

·  8. Візьміться за приготування суміші з 3 видів молока. Змішайте в окремій посудині варене згущене молоко, пряжене молоко і 200 мл вершків 33% – ї жирності за допомогою блендера. Щоб пряжене молоко добре змішалося з іншими інгредієнтами, його краще попередньо підігріти. У вас вийде приблизно 800 мл смачною маси.

·  9. Тепер змішайте блендером 3 ст. л. згущеного молока, 75 мл сметани 20% – ї жирності і цукрову пудру в окремій мисці.

·  10. Вийміть бісквіт з духовки, зробіть проколи за допомогою шпажки або вилки і залийте його сумішшю з молока. Робити це потрібно поступово по всій площі бісквіта і по мірі всмоктування просочення.

·  11. Викладіть заливку з вершків на просочений бісквіт. Затягніть форму харчовою плівкою і відправте в холодильник на ніч.

У сезон ягід верх торта можна прикрасити малиною або полуницею. Якщо ви не заморожували ягоди на зиму, то в холодну пору можна використовувати шматочки банана або ківі. Якщо ви думаєте, що тільки бісквітний торт може по праву вважатися святковим, «Три молока» – просто ідеальний варіант. А ваші друзі дотримуються такої ж думки? Поділіться з ними посиланням.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.