Торт «Світлана» – рецепт приготування

Якщо ви багато працюєте і вільного часу практично не залишається, тоді цей рецепт – просто знахідка.Для того щоб приготувати торт «Світлана», вам не знадобиться багато часу і зусиль, а вся ваша сім’я буде просити добавки.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 3,25 скл.

Згущене молоко – 400 г

сода – 1 ч. л.

оцет – 1 ч. л.

молоко – 750 мл

Вершкове масло – 200 г

цукор – 1,5 скл.

яйце – 2 шт.

ванілін – за смаком


Як приготувати


·  1. Для коржів змішайте 3 скл. борошна, згущене молоко і гашене соду. Тісто повинне вийти еластичним.

·  2. Розділіть його на 8 рівних частин, розкачати їх по діаметру сковороди і обсмажуйте коржі по 1 хвилині з кожної сторони. Тепер все коржі потрібно підрівняти. Ображати зайве, але залишки не викидайте. Їх потрібно перемолоти і використовувати для обсипання.

·  3. Перейдемо до приготування крему. Змішайте 3 ст. л. борошна, молоко, цукор, яйця і ванілін.Суміш поставте на середній вогонь і помішуйте до загустіння.

·  4. Після того як маса загусла, зніміть її з вогню і відразу додайте олію. Ретельно перемішайте.

·  5. Перемажьте коржі теплим кремом і присипте товченої крихтою. Для того щоб торт просочився, дайте йому постояти при кімнатній температурі не менше години.

Вітаємо! Ваш чудовий десерт готовий. Можете запросити друзів на смачний тортик і поділитися з ними цим рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.