Торт-суфле з бісквітом і вишнями — рецепт приготування

Приготуйтеся до чогось грандіозного, адже цей рецепт уб’є вас наповал своєю вишуканістю і простотою. «З Смаком» пропонує вам приготувати смачний торт-суфле, який гідний того, щоб стати вашим фірмовим десертом.

Охолоджене суфле з’явилося тільки в XX столітті разом з появою желатину, тому технологія його приготування молода, але дуже проста. Ваш холодильник перетворить вершково-сирний крем з додаванням желатину в готову страву за кілька годин.

Зручність полягає в тому, що наповнювачі можуть бути самими різними: цитрусові, екзотичні ківі і ананас, ягоди та печиво. Якщо не визначилися з начинкою, пропонуємо вам безпрограшна комбінація вишні і шоколадного бісквіта!


Інгредієнти для рецепта


Сир — 500 г

вершки — 400 мл

цукор — 100 г

розпушувач — 1 ч. л.

Цукрова пудра — 200 г

Пшеничне борошно — 80 г

вода — 80 мл

желатин — 40 г

Какао-порошок — 4 ч. л.

Соняшникова олія — 2 ст. л.

яйце — 1 шт.

консервовані вишні — 250 г

сметана — 100 мл

ванілін — 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1. Готуємо тісто для бісквіта. Збийте яйце і цукор в пишну масу. Додайте соняшникову олію і сметану. Знову збийте.

·  2. Змішайте борошно з какао і розпушувачем, а потім повільно додавайте по частинах до рідкої суміші, постійно помішуючи до отримання однорідної маси.

·  3. Змастіть форму і викладіть на неї тісто так, щоб його товщина не перевищувала 3 см. Поставте форму в розігріту до 190 градусів духовку і випікайте бісквіт 15-20 хвилин. Дайте охолонути готовому бісквіту.

·  4. Замочіть желатин в воді і залиште його на 15-20 хвилин.

·  5. Готуємо крем. Протріть сир через сито і додайте в нього вершки, цукрову пудру і ванілін.Гарненько збийте, краще зробити це міксером.

·  6. Розтопіть набряклий желатин на водяній бані і додайте його в крем.

·  7. Наріжте бісквіт на кубики 2 х 2 см, злийте сік з консервованих вишень і викладіть їх в миску.

·  8. Вистелити дно і стінки рознімної форми харчовою плівкою. Налийте на дно кілька ложок крему.Викладіть третину бісквіта і третина вишні, знову полийте кремом. Повторіть це ще два рази і залийте все залишками крему. Вирівняйте поверхню торта.

·  9. Накрийте торт плівкою і поставте в холодильник на 5-6 годин, щоб він добре застиг.

Цей простий десерт підкорив серце всієї нашої редакції. Спробуйте і ви його приготувати для своїх близьких!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.