Торт сметанник з фруктами і ягодами — Рецепт приготування

торт сметанник з фруктами і ягодами рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Десерти Торти

Легкий і ніжний сметанний торт з насиченим фруктово-ягідним ароматом виглядає апетитно і яскраво.Приготування не займе багато часу, інгредієнти досить прості, а результат порадує свіжим фантастичним смаком.Такий тортик обов’язково стане одним з ваших улюблених десертів.

Проявіть фантазію: додайте ягоди і фрукти на свій смак. Використовувати заморожену фруктову суміш до настання сезону, а влітку робіть сметанник з полуницею, смородиною, виноградом, абрикосами та іншими свіжими плодами.


Інгредієнти для рецепта


Сметана – 500 г

Цукор – 1 скл.

Желатин – 3 ст. л.

Бісквіт – 300 г

Полуниця – 50 г

Апельсин – 50 г

Банан – 50 г

Вишня – 50 г

Ківі – 50 г

Смородина – 50 г

Малина – 50 г

Вода – 500 мл


Як приготувати


·  1 Желатин залийте холодною кип’яченою водою і залиште на 20-30 хвилин для набухання.

·  2 За допомогою міксера збийте сметану з цукром. Поступово влийте підігрітий желатин.

·  3 Візьміть глибоку форму або миску, застелити харчовою плівкою. На дно викладіть частина фруктів і ягід, потім подрібнений бісквіт, повторіть.

·  4 Додайте в миску желатиново-сметанний крем, відправте торт в холодильник на 2-3 години до застигання.

·  5 Застиглий торт переверніть і викладете на блюдо. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.