Торт шоколадно-кавовий без випічки – рецепт приготування

Ідея шикарного торта без шаманських танців з випіканням коржів вам сподобається! Кавово-шоколадний красень міг би очолити рейтинг десертів розряду «шедевр з нічого»: готується з найпростіших інгредієнтів, а виглядає фантастично!

Якщо готуєте торт виключно для дорослих ласунів, «З Смаком» рекомендує додати до кавової просочення ложку-другу ароматного лікеру або рому. Збагатити смак допоможуть спеції (куди ж без них): кориця, кардамон, бадьян… Додайте по щіпці під час приготування кави та дайте напою настоятися.


Інгредієнти для рецепта


печиво – 500 г

цукор – 1 скл.

яйце – 4 шт.

Какао-порошок – 1 ст. л.

Вершкове масло – 250 г

Ванільний цукор – 1 ч. л.


Як приготувати


·1 Приготуйте крем. Збийте яйця, какао-порошок, звичайний і ванільний цукор. Поставте на водяну баню, прогрійте при постійному помішуванні до загусання. Масу остудіть. Невеликими порціями введіть розм’якшене вершкове масло. Збийте до отримання однорідної маси.

·2 Умочіть печиво в каві, потім викладіть на дно рознімної форми, порожнечі заповніть дрібними шматочками печива. Змастіть кремом. Продовжіть збирати торт, дотримуючись черговості. Верхній шар – крем.

·3 Поставте в холодильник до застигання.

Печиво для приготування коржів беріть на свій розсуд: «Цукрове», «До чаю», «Ювілейне». Головне, щоб воно не було занадто жорстким. Галетних знадобиться довше поплавати в просочуванні. Верх торта можна прикрасити порошком какао, тертим шоколадом або зовсім полити помадкою. Приємного чаювання і затишних вечорів! А якщо рецепт вам сподобався, поділіться ним з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.