Торт «Шишка» – рецепт приготування

Кожен раз, коли я печу торт, приділяю так багато уваги тесту, крему і фруктової прошарку, але так мало прикрасі випічки.
У літній сезон досить фруктів, в зимовий – кокосової стружки або шоколадних крапель. Звичайно, ніхто не очікує, що домашній шедевр буде чудовим не тільки на смак. Але це зовсім не означає, що вам не варто навіть намагатися щось змінити.

Професіонали творять справжні шедеври. Не просто торти, а цілі картини і композиції. А ви можете почати з торта «Шишка» і поступово удосконалювати свою майстерність. Дивлячись на фото, багато хто відмовляється від затії. Але спекти цей торт простіше, ніж морочитися з тим же Медовик.


Інгредієнти для рецепта


мигдаль – 75 г

Цукрова пудра – 210 г

Пшеничне борошно – 25 г

яєчні білки – 10 шт.

Чорний шоколад – 675 г

Вершкове масло – 250 г

Яєчний жовток – 2 шт.

Какао-порошок – за смаком


Як приготувати


·1 Розтопіть 400 г темного шоколаду на водяній бані. Підготуйте миску з льодом. Як тільки шоколад розтопиться, переставте ємність з солодкістю на лід і заважайте до тих пір, поки вона не охолоне до 36 ° С.

·2 Розстелите лист пергаменту. За допомогою ножа викладіть і сформуйте лусочки. Надішліть в холодильник на добу.

·3 Подрібніть мигдаль в борошно. Змішайте її з 100 г цукрової пудри і пшеничним борошном.

·4 Збийте 4 білка і 75 г цукрової пудри в піну. Поступово додайте цю масу в суху суміш. Змішайте. У вас вийде рідкуватий тісто.

·5 Застеліть деко пергаментом. Заповніть тестом кулінарний мішок і відсадити два конусоподібних коржа. Ширина і довжина першого – 18 і 24 см, другого – 14 і 24 см. Надішліть коржі випікатися при температурі в 170 ° С на 25 хвилин.

·6 Розтопіть залишився шоколад. Збийте вершкове масло і обережно введіть в масу шоколад. Збийте 6 білків і 1,5 ст. л. цукрової пудри. Додайте в масу жовтки. Гарненько змішайте. Заповніть масою кулінарний мішок.

·7 Змастіть кремом великий корж. Маленький покладіть зверху. Змастіть кремом і його. Не забувайте про боках тортика.

·8 Дістаньте приготовлену шоколадну луску з холодильника. Покладіть її на торт внахлест. Посипте готовий торт какао-порошком. Поставте його в холодильник ще на добу.

Приготуйтеся розвінчувати міфи і доводити всім, що саме ви – автор приголомшливого десерту. Доведіть, що домашній торт може бути і смачним, і красивим. Поспішайте розрізати випічку, запропонувати друзям і пригоститися самому. Торт «Шишка» займе почесне перше місце у вашій кулінарній книзі. Обов’язково поділіться рецептом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.