Торт «Поліно» — Рецепт приготування

торт «поліно» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Вегетаріанські Випічка, Торти

За торт «Поліно» беруться ті господині, які цінують свій час і гроші. Ну і ті, кому набридли звичні десерти. Якщо ви одна з них, поспішайте приготувати його!

Крем для цього торта можна взяти будь. Приміром, заварний або звичайну згущене молоко, змішане з маслом.Виходить дуже смачно!


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто – 750 г

Вершки – 500 г

Згущене молоко – 380 г

Мигдальні пелюстки – 150 г


Як приготувати


·  1 Розгорніть листкове тісто або приготуйте домашнє за нашим рецептом. Наріжте його смужками шириною 2-3 сантиметри.

·  2 Випікайте їх в духовці при температурі 200 градусів до рум’яності.

·  3 В окремій мисці збийте вершки. Додайте до них згущене молоко. Знову збийте.

·  4 Викладіть третю частину паличок на харчову плівку. Рясно змастіть їх кремом. Присипте мигдалем або кокосовою стружкою. Виконайте процедуру ще два рази. Залиште трохи крему, щоб покрити торт ще раз трохи пізніше.

·  5 Загорніть торт в харчову плівку. Відправте його в холодильник, щоб він добре просочився.

·  6 Вранці ще раз змастіть торт кремом і присипте мигдалевими пелюстками.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.