Торт-піца – рецепт приготування

Хто відмовиться від шматочка ароматної піци з салямі і шинкою? Хіба що хтось глибоко мотивований, що став на тернисту стежку ЗСЖ. Для всіх же інших «З Смаком» представляє воістину чудове блюдо – багатошарову піцу-торт. Ось перед чим точно ніхто не встоїть!

У цій страві немає якихось особливих інгредієнтів, цікава сама ідея і техніка виконання, ну і звичайно ефект, вироблений на оточуючих. Начинка для такого варіанту домашньої піци може бути будь-хто. У нашому рецепті – це безпрограшна комбо з грибів, салямі, шинки і сиру. Курка, маслини, перець пепероні, морепродукти… Кожен раз дивуйте і радуйте ваших рідних!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 600 г

яйце – 1 шт.

дріжджі – 1,5 ч. л.

вода – 250 мл

Оливкова олія – 60 мл

Твердий сир – 300 г

печериці – 400 г

салямі – 400 г

шинка – 300 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

сушений базилік – 1 ст. л.

цукор – 1 ч. л.

Томатний соус – 100 г


Як приготувати


·1 Змішайте сухі дріжджі з просіяного борошном, додайте теплу воду, цукор, щіпку солі, яйце, оливкове масло. Замісити тісто, накрийте рушником і залиште підходити на 30 хвилин.

·2 Тісто, що підійшло обомніте, розділіть його на 6 частин. Один шматочок залиште для формування бортиків, а решта розкачайте в коржі діаметром приблизно 20-25 сантиметрів. Або поступите, як на зображенні: з пласта тіста за шаблоном виріжте кола.

·3 Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте коржі протягом 5-7 хвилин, щоб потім точно бути впевненими, що торт буде пропечений. Що залишився шматочок тіста розкачати в стрічку по висоті форми для випічки. Викладіть вийшов бортик по внутрішній стінці форми. Не забудьте попередньо вистелити форму пергаментом.

·4 Ковбасу наріжте кружальцями, сир натріть, гриби наріжте часточками.

·5 Викладіть на дно форми перший корж, змастіть його соусом, поперчіть, посипте сушеним базиліком. Зверху викладіть частина начинки, як при приготуванні звичайної піци. Накрийте другим коржем і продовжите формувати виріб, поки не закінчаться складові. Краями бортика подверніте до начинки на верхньому коржі.

·6 Надішліть піцу-торт в духовку хвилин на 20 (температура 180 градусів).

Піца в вигляді торта – це задоволення, помножене в кілька разів! Можна спекти і до вечірки з друзями, і до офіційного заходу. Поділіться рецептом! Ваша кулінарна задумка і її втілення не залишаться непоміченими.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.