Торт «Павлова» — Рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
150 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 4
Вегетаріанські Десерти Торти

Десерт «Павлова» названий на честь знаменитої російської балерини Анни Павлової. А вигадали його, як не дивно, в Австралії. Вся справа в тому, що в 20-х роках минулого століття артистка гастролювала в тих краях і настільки вразила австралійців, що вони назвали в її честь десерт.

«Зі Смаком» пропонує приготувати це чудове ласощі, яка своїм виглядом нагадує пачку балерини. Ніжне безе, ягоди і ніжний крем підкорять ваше серце!


Інгредієнти для рецепта


Яєчні білки – 4 шт.

Цукрова пудра – 300 г

Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.

Оцет – 2 ч. л.

Ванілін – 1 ч. л.

Ягоди – по смаку

Фрукти – по смаку

Вершки – 1 скл.

Лимонний сік – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 150 градусів.

·  2 На низькій швидкості збийте білки міксером або блендером до м’якої піни. Після збільшіть швидкість і по одній столовій ложці додайте 225 г цукрової пудри.

·  3 Збивайте білкову масу до отримання гладкою блискучою піни.

·  4 Потім додайте оцет, пів чайної ложки ваніліну і кукурудзяний крохмаль, після акуратно перемішайте віночком.

·  5 На пергаменті намалюйте коло діаметром 22-23 див.

·  6 Ложкою викладіть білкову масу в коло, зробивши поглиблення в центрі (як гніздо).

·  7 Запікайте білки в духовці 60 хвилин. Після цього вимкніть духовку і, не дістаючи торт, дайте йому охолонути 1 годину в закритій духовці.

·  8 Збийте вершки з лимонним соком і залишилися цукровою пудрою і ваніліном.

·  9 Викладіть крем в центр торта і прикрасьте свіжими фруктами і ягодами на ваш смак.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.