Торт «Норка крота» — рецепт приготування

«Норка крота» — невигадливий торт, для приготування якого знадобиться один пишний бісквіт, пара бананів і повітряний крем. Вам не доведеться довго возитися з коржами і мудрувати над прикрасою десерту.

Через незвичайної подачі у вигляді апетитною гірки, цей торт і отримав свою назву. А що в середині норки? Вашим гостям буде цікаво дізнатися.


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло — 200 г

цукор — 250 г

яйце — 4 шт.

розпушувач — 2 ч. л.

Пшеничне борошно — 300 г

Какао-порошок — 70 г

банан — 3 шт.

вершки — 400 г

Чорний шоколад — 100 г

ванілін — 1 ч. л.


Як приготувати


·  1. У миску викладіть вершкове масло, додайте цукор, яйця, розпушувач, борошно і 60 г какао.Перемішайте всі інгредієнти ложкою, потім міксером.

·  2. Вилийте тісто в змащену круглу форму для випічки і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин. Готовність коржа визначте зубочисткою.

·  3. Ложкою дістаньте середину коржа, залишивши борти. В середину викладіть половинки бананів.

·  4. Шоколад подрібніть (можна натерти на тертці). Збийте вершки, потім додайте шоколадну крихту і ванілін, знову збийте.

·  5. Викладіть крем всередину коржа, зверху присипте тестом, яке вийняли з середини коржа.Присипте торт залишилися какао.

Як бачите, нічого складного! Шоколадно-бананове насолоду можна зробити дуже швидко, не забруднивши цілу гору посуду. Такий рецепт напевно сподобається вашим друзям, тисніть «Поділитися»!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.