Торт на кефірі — Рецепт приготування

торт на кефірі рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
70 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Випічка Та Десерти

Простий і смачний торт на бісквітній основі приготує навіть починаюча господиня. Класичне поєднання вологих коржів та сметанного крему ще нікого не залишило байдужим, тому таке ласощі буде доречно і на святковому столі, і на простому чаюванні.

Просякати кефірний торт повинен мінімум три години, а краще залишити його на ніч у холодильнику, тоді він вийде м’яким і коржі будуть щільно триматися. До основних інгредієнтів можна додати цукати, горішки, сухофрукти.


Інгредієнти для рецепта


Яйце — 3 шт.

Кефір — 1 скл.

Цукор — 2 скл.

Сода — 0,5 ч. л.

Лимонна кислота — 0,5 ч. л.

Пшеничне борошно — 2 скл.

Сметана — 500 г

Какао-порошок — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 Змішайте кефір, яйця, 1 скл. цукру, добре збийте. Потім порційно додайте борошно і гашену лимонною кислотою соду.

·  2 Розділіть тісто на дві частини, в одну додати какао, залишивши третю частину порошку для посипання готового торта. Спечіть два коржа: температура в заздалегідь прогрітій духовці повинна бути 200-220 градусів. Часу знадобиться 25-30 хвилин. Перевіряйте готовність дерев’яною шпажкою.

·  3 Збийте сметану з цукром. Перемажьте остиглі коржі кремом, розрізані навпіл.

·  4 Посипте торт невеликою кількістю какао і дайте просочитися.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.