Торт «Мурашник» — Рецепт приготування

торт «мурашник» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 8
Вегетаріанські Торти

Легендарний «Мурашник» не потребує реклами. Цей кондитерський хіт вперше з’явився ще в 70-х роках минулого століття. А вже в 90-х його почали виготовляти промисловим способом. Схожі торти є і в інших національних кухнях.Приміром, у США тощо ласощі подають на різних карнавалах і ярмарках.

Цей торт неймовірно смачний, а головне — вам знадобиться всього 6 недорогих інгредієнтів. Та й часу готування займе трохи!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 500 г

Вершкове масло – 200 г

Згущене молоко – 400 г

Цукрова пудра – 1 ст. л.

Яйце – 2 шт.

Розпушувач – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1 Розімніть масло і збийте його з цукровою пудрою. Додайте яйця і ще раз збийте масу.

·  2 В окремій мисці змішайте борошно з розпушувачем. Просійте в яєчно-масляну суміш. Швидко замісіть м’яке тісто.

·  3 Скачайте з тіста коржик, оберніть її в харчову плівку і покладіть в холодильник на півгодини.

·  4 Дістаньте тісто з холодильника і пропустіть через м’ясорубку. Розкладіть отримані смужки рівномірно по листу.Випікайте 15-20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. В кінці, коли тісто підрум’яниться, переверніть його.

·  5 Охолодіть випічку, викладіть її в миску і розкришіть. Додайте варену згущенку. Добре все перемішайте і викладіть на блюдо.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.