Торт «Молочна дівчинка» – рецепт приготування

Нехитрий торт «Молочна дівчинка» завоював серця і кулінарні зошити господинь завдяки простому приготування. Ніжний смак, помірна солодкість і вершковий аромат – все це про наш популярному десерті.

Сьогодні ми покажемо, як приготувати «Молочну дівчинку» з 4 коржів, хоча їх може бути набагато більше. Крем прийнято використовувати сметанний, але любителям заварного теж пощастило: з ним торт стає ніжніше і оригінальне.


Інгредієнти для рецепта


Згущене молоко – 400 г

яйце – 2 шт.

Пшеничне борошно – 1 скл.

розпушувач – 15 г

сметана – 1 л

цукор – 1 скл.


Як приготувати


·1 Збийте яйця зі згущеним молоком, потім додайте борошно з розпушувачем.

·2 Форму для випічки застеліть пергаментом. Столову ложку змочіть у воді і порціями викладіть частина тесту на дно форми. Надішліть корж випікатися при температурі 220 градусів протягом 5 хвилин. Таким чином спечіть 4 коржа.

·3 Сметану збийте з цукром і ванільним цукром.

·4 Остиглі коржі змастіть сметанним кремом, потім змастити кремом весь торт і прикрасьте на свій смак. Дайте торту просочитися декілька годин в холодильнику.

В якості прикраси підійдуть квіти з мастики, мигдальна стружка, какао, топлений або тертий шоколад. Як бачите, цей рецепт залишає достатньо місця для кулінарних експериментів. Беріть його собі на замітку і діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.