Торт «Крем-брюле» — Рецепт приготування

торт «крем брюле» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 8
Випічка Та Десерти Торти

Торт «Крем-брюле» — один з моїх улюблених десертів і не тільки з-за своїх смакових якостей. Звичайно ж, він виходить дуже смачним і ніжним, але і приготування не доставляє особливого клопоту. А це означає, що кожна господиня запросто може приготувати такий десерт, навіть якщо необхідно накрити стіл для великої кількості гостей.

Торт складається з тонких шоколадних і світлих коржів, які просочуються заварним кремом. Коржі випікаються швидко, а тісто готується дуже просто! Та й крем ви легко зробите самі.


Інгредієнти для рецепта


Цукор – 2 скл.

Вершкове масло – 230 г

Сметана – 1 скл.

Пшеничне борошно – 3,25 скл.

Сода – 0,5 ч. л.

Молоко – 500 мл

Яйце – 1 шт.

Ванілін – по смаку

Какао-порошок – 4 ст. л.


Як приготувати


·  1 Розітріть 1 склянку цукру зі столовою ложкою розм’якшеного вершкового масла, додайте сметану, 3 склянки борошна і погашену оцтом соду.

·  2 Замісіть тісто і розділіть його на 2 частини, в одну з них додайте 2 столові ложки какао.

·  3 І світлу і шоколадну частини тесту розділіть на 3 частини і розкачати 6 коржів.

·  4 Випікайте коржі в розігрітій до 200 градусів духовці 5-10 хвилин.

·  5 Для приготування крему змішайте 3 ст. л. борошна, молоко, яйце, склянка цукру, ванілін і поставте суміш на вогонь. Варіть на повільному вогні до загусання.

·  6 Окремо збийте 200 г розм’якшеного вершкового масла і 2 ст. л. какао. Поступово додайте остиглий крем, не перестаючи збивати.

·  7 Перемажьте коржі кремом і відправте в холодильник на ніч.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.