Торт «Гарбуз» – рецепт приготування

Яких тільки зараз не готують десертів, величезною популярністю у ласунів користуються всілякі незвичайні кондитерські вироби. І це дуже здорово, оскільки навіть найпростіший з приготування торт можна зробити куди більш привабливим завдяки доступним кондитерським пристосуванням. Ми хочемо розповісти вам, як можна приготувати обладнаний торт у вигляді гарбуза в домашніх умовах.

Ви, звичайно, можете прикрасити десерт за допомогою мастики, але ми вирішили використовувати крем,оскільки це зробить торт ще більш смачним і дасть коржам можливість гарненько просочитися. Готуйте і отримуйте задоволення! Такий шедевр сподобається всім без винятку!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 350 г

Вершкове масло – 570 г

цукор – 100 г

розпушувач – 15 г

мед – 2 ст. л.

яйце – 3 шт.

Цукрова пудра – 400 г

Ванільний цукор – 5 г

Харчовий барвник – 2,5 г


Як приготувати


·1 Розм’якшіть 150 г вершкового масла, за допомогою блендера збивайте його з цукром до утворення пишної маси. По ходу збивання додайте в масу яйця (по 1 шт. ), Невеликими порціями всипати борошно і розпушувач.

·2 Додайте в тісто рідкий мед і гарненько все перемішайте. 2,5 ст. л. тесту перекладіть в окремий посуд. Масу розділіть на 3 рівних частини.

·3 Змастіть круглу роз’ємну форму для запікання вершковим маслом. Викладіть в неї першу частину тесту і відправте його в розігріту до 210 градусів духовку на 10 хвилин. Потім зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте корж протягом 30 хвилин.

·4 Другу частину тіста помістіть в змащену маслом форму для випічки кексу. Надішліть форму в розігріту до 210 градусів духовку на 10 хвилин. Потім зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте тісто протягом 30 хвилин. Виконайте те ж саме з третьою частиною тіста.

·5 1,5 ст. л. тесту, помістіть в першу формочку для випікання капкейков, що залишилася 1 ст. л. помістіть в другу форму. Випікайте капкейкі протягом 8 хвилин при температурі 210 градусів, зменшіть температуру до 180 градусів і продовжуйте випікати до готовності. Ці капкейкі знадобляться вам для хвостика гарбуза.

·6 Щоб приготувати крем, збийте 400 г вершкового масла кімнатної температури з цукровою пудрою і ванільним цукром. У вас повинна вийде однорідна густа маса. Третина крему перекладіть в окремий посуд, він знадобиться вам для того, щоб перемазати коржі.

·7 Додайте в крем, що залишився сухий харчовий барвник помаранчевого кольору і акуратно все перемішайте.

·8 У вас повинно вийти 3 коржі. Нижній і верхній коржі запікалися в формі для кексів, а середній – в круглій рознімної формі. Перемажьте коржі білим кремом, заповніть їм отвори в нижньому і верхньому кексах.

·9 Коли гарбуз вже буде зібрана, візьміть гострий ніж і сформуйте ребра гарбуза.

·10 Маленький капкейк помістіть в отвір верхнього коржа.

·11 Візьміть помаранчевий крем і акуратно змастити їм вийшов торт так, щоб крем повністю покрив всю гарбуз.

·12 Зверху на отвір з маленьким капкейк поставте капкейк побільше. Таким чином ви зробите хвостик.

·13 Помістіть торт в холодильник на 2-3 години, щоб дати йому можливість просочитися.

Вітаємо, солодка гарбуз готова. Налийте собі чашечку ароматного чаю і насолоджуйтеся смачним десертом. Смачного! Зберігайте цей незвичайний рецепт собі в закладках і діліться нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.