Торт «Циганка» — рецепт приготування

Торт «Циганка» точно підкорить ваше серце. Він настільки смачний, що може перетворити в ласуна навіть того, кому солодощі не до смаку. Пропонуємо вам в цьому переконатися!


Інгредієнти для рецепта


цукор — 2 скл.

Какао-порошок — 3,5 ст. л.

яйце — 4 шт.

йогурт — 2 скл.

Пшеничне борошно — 3 скл.

сода — 1 ч. л.

оцет — 1 ст. л.

Вершкове масло — 200 г

Згущене молоко варене — 350 г

молоко — 3,5 ст. л.

коньяк — за смаком

Чорний чай — 1 скл.

вишня — 40 шт.


Як приготувати


·  1. Змішайте цукор, 2 ст. л. какао, йогурт або нежирну сметану, додайте в суміш борошно.Перемішувати потрібно до тих пір, поки не пропадуть всі грудочки і вкраплення борошна.

·  2. Погасіть соду оцтом і додайте в тісто.

·  3. Відразу після цього вилийте тісто в змащену маслом форму і поставте її в духовку. Випікайте корж при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Готовність коржа можете перевірити за допомогою дерев’яної зубочистки.

·  4. Перейдемо до приготування крему. Змішайте масло і варене згущене молоко.

·  5. 1,5 столових ложки какао розведіть теплим молоком і додайте в крем. Гарненько все перемішайте.Крем готовий!

·  6. Дайте коржу охолонути, потім гострим ножем розріжте його на 3 однакових частини.

·  7. Для просочення змішайте міцний солодкий чай і алкоголь, який ви вибрали. Якщо берете солодку наливку, то чай цукор не потрібно.

·  8. За допомогою чайної ложки просочіть нижній корж, намажте його кремом, а наверх покладіть ягоди вишні. Повторіть все те ж з другим коржем. Але не забудьте залишити трохи крему, щоб намазати верхівку торта.

·  9. Верхній корж змастіть кремом і посипте тертим шоколадом.

Неперевершений торт «Циганка» готовий! Гарантуємо, що цей десерт вам сподобається. Не забудьте поділитися його рецептом з подругами.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.