Торт «Бідолаха» – рецепт приготування

Яких тільки інгредієнтів не додають в блюда креативні кухарі! Спочатку поєднання продуктів шокує: шоколад і буряк, маринований огірок і морозиво, картопля-фрі і нутелла. Ви навряд чи погодилися б подати таке на стіл. Але варто спробувати – і порції вже немає. Тому ми вирішили порадувати вас рецептом десерту, один з інгредієнтів якого ну ніяк не вписується в логіку того, що відбувається. По крайней мере, так здається спершу.

Знайомтеся, це торт «Бідолаха». Вважається, що він – бюджетний варіант десерту. Але якщо чесно, інгредієнти тут не особливо відрізняються від тих, з яких ви звикли піч. Ось тільки в тісто додають томатний сік. Природно, коржі набувають особливого колір. Не бійтеся, характерного присмаку ви не відчуєте.


Інгредієнти для рецепта


Томатний сік – 225 мл

цукор – 430 г

Пшеничне борошно – 910 г

Соняшникова олія – 5 ст. л.

сода – 1 ч. л.

молоко – 1 л

ванілін – 5 г

яйце – 3 шт.

Вершкове масло – 150 г


Як приготувати


·1 Залийте 250 г цукру томатним соком. Змішайте продукти. Відставте в сторону на 5 хвилин.

·2 Додайте в отриману масу рослинне масло і соду. Залиште ще на 20 хвилин.

·3 Тепер всипте 10 ст. л. муки. Збийте все міксером. Потім додайте ще 10 ст. л. борошна і ретельно перемішайте. Висипати ще 10 ст. л. борошна на чисту поверхню. Перекладіть масу на поверхню. Замісити тісто. Якщо воно буде липнути до рук, не бійтеся додати ще борошна. М’яке тісто залиште на столі на 5 хвилин.

·4 Розділіть отримане тісто на три частини. Розкачайте в тонкий пласт. Його товщина повинна становити приблизно півсантиметра. Зверху поставте форму для випічки і виріжте коло по її контуру.

·5 Перенесіть коржі в форму разом з папером. Виставте температуру на 180 ° С. Випікайте 15 хвилин. Ваші коржі повинні бути м’якими. Дістаньте їх і відставте остигати.

·6 Збийте міксером яйця. Додайте півсклянки цукру. Ще раз гарненько збийте. Досипьте цукор, що залишився, а після і ванілін. І знову збийте міксером.

·7 Змішайте цю масу зі склянкою пшеничного борошна до однорідності.

·8 Розігрійте 1 л молока в каструлі. Не доводьте його до кипіння. Перелийте яєчну масу в молоко і перемішайте. Продовжуйте помішувати суміш, поки вона не загусне. Тільки після вимкніть вогонь.

·9 Збийте м’яке масло і додайте його в повністю остиглий крем. Збийте все міксером.

·10 Зберіть торт, змащуючи готовим кремом кожен корж. Надішліть десерт в холодильник на 4 години.

Якщо ви використовуєте покупної томатний сік, прочитайте склад на упаковці. Напій без солі варто підсолити перед тим, як змішувати з цукром. Не забудьте прикрасити десерт. Але робіть це відповідно до назви торта. Замість того, щоб купувати недешеві прикраси, які потім відправляться у відро для сміття, використовуйте крихту печива або подрібнені горіхи. Дуже смачно і по-домашньому. Розкажіть друзям-ласунам креативний рецепт.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.