Тонкий лаваш — Рецепт приготування

тонкий лаваш рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Випічка, Закуски

У багатьох сім’ях головою столу є не хліб, а саме лаваш. Хтось їсть його з першими і другими стравами, інші загортають у нього начинку і їдять як самостійне частування. Загалом, тонкий лаваш — це універсальне блюдо кавказької кухні.

Домашній лаваш завжди смачніше, ніж магазинний. Але що робити, якщо часу возитися з дріжджовим тестом у вас немає? Ми підготували для вас рецепт бездріжджового лаваша, в якому виведена ідеальна формула поєднання води, рослинного масла і борошна для того, щоб тісто вийшло відмінним. А ще радує те, що приготувати такі коржі можна дуже швидко.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 350 г

Вода – 150 мл

Соняшникова олія – 30 мл

Сіль – 7 г


Як приготувати


·  1 Висипте борошно на поверхню, зробіть поглиблення в гірці, у нього влийте воду, соняшникова олія і насипте сіль.Акуратно перемішайте тісто виделкою.

·  2 Замісіть тісто руками. Воно вийде досить тугим і пружним. Загорніть його в харчову плівку. Залиште на 15 хвилин.

·  3 Розділіть тісто приблизно на 10 частин. Кожен шматочок потрібно обваляти в борошні.

·  4 Потім розкачайте кожен з шматочків в коржик. Товщина коржів повинна становити не більше 2 міліметрів.

·  5 Розігрійте сковороду без масла. Випікайте лаваш на середньому вогні приблизно за 25 секунд з кожної сторони.

·  6 Складайте коржі стопкою. Потім накрийте їх вологим рушником.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.