Тісто брик — рецепт приготування

Тісто брик — це найтонші, майже прозорі хрусткі коржі, загорнути в які можна практично будь-яку начинку. Такі млинці часто зустрічаються в рецептах східних закусок і солодощів, а ще брик може замінити знамените тісто філо, розгортати яке — заняття для господинь з залізним терпінням.

Готують брик з манної крупи, обсмажують в достатній кількості рослинного масла. Якщо на вашій кухні є сковорода з антипригарним покриттям, можна масло не додавати. Ви впораєтеся з такими млинцями за дві секунди.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 80 г

манка — 1 ст. л.

вода — 130 мл

сіль — 1 трісок.


Як приготувати


·  1. Змішайте всі сухі інгредієнти, потім додайте воду і знову перемішайте. Дайте тесту постояти хвилин 15, щоб воно набрякло.

·  2. Сковороду з товстим дном нагрійте на вогні, потім зніміть з плити. За допомогою пензлика нанесіть тонкий шар тіста.

·  3. Поверніть сковороду на плиту і дайте тесту підсохнути (стежте, щоб тісто не підрум’янюємо, інакше млинець стане ламким). Нанесіть ще один шар тіста.

·  4. Коли другий шар підсушиться, зніміть корж зі сковороди. Тісто брик підсушують тільки з одного боку, перевертати млинець немає необхідності.

·  5. Складіть млинці стопкою, накрийте рушником. Далі залишається справа за начинкою. Варіантів маса: можна загорнути в тісто фарш або солодкий сир, потім обсмажити конвертики на сковороді або в мікрохвильовій печі. Більше ідей для смачної начинки ви знайдете в цій статті.

Сподіваємося, що ця ідея вам сподобалася. Якщо це так, не забудьте поділитися рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.