Тістечко з оладок

У доброї господині, будь вона мамою, бабусею, дружиною або дочкою, обов’язково є свої коронні страви, якими вона балує домочадців. А оскільки «споживачі» їх в основному чоловіки і діти, страви ці – солодкі. Яблучна шарлотка, шоколадний рулет, булочки з якою-небудь солодкою начинкою – все це порядком набридло, а на вишукування часу не так вже й багато. А тепер уявіть, що буквально за хвилини ви можете приготувати щось ніжне, повітряне та чарівно смачне! Зустрічайте: тістечка з оладок.

Набір продуктів – найпростіший, такий можна майже напевно знайти в будь-якому холодильнику: три яйця (вірніше одне яйце і жовтки), трохи борошна, склянка молока, столова ложка цукру, дрібка солі. Для крему потрібні жирні вершки і цукрова пудра, а для прикраси тістечок – два білка, пудра і – за бажанням трохи будь-якого харчового барвника. Сюди ж можна додати м’які фрукти або ягоди (полуниця, банани, вишні на гілочці).

Спочатку беремо одне яйце і жовтки, додаємо молоко, сіль-цукор, збиваємо міксером. Якщо міксера немає – беріть в руки віночок для збивання і починайте займатися кухонним спортом. Отриману масу розливаємо навпіл в дві миски. В одну насипаємо борошно в кількості, необхідній для тесту на оладки. У другу – трохи більше, щоб суміш вийшла густою і важкою. З обох частин ви будете смажити оладки, при цьому перші вийдуть повітряними і ніжними, а другі – щільніше і з більш твердої скоринкою. Дайте їм охолонути і зробіть такі собі бутерброди: щільні оладки вниз, легкі – наверх. Між ними злегка просипьте цукровою пудрою і поставте в холодильник. Важливо, щоб готові оладки були схожі по діаметру і товщині.

Тепер – вершки. Хотілося б відразу попередити: без міксера вам буде непереливки. На виході вершки повинні бути дуже і дуже густими і не витікати навіть з перевернутої догори дном ємності. Приблизно на середині збивання влийте вершки в цукрову пудру і збийте їх остаточно. Поставте їх у холодильник, гарненько вспеньте два білка, змішайте їх з пудрою і барвником, розігрійте духовку, і за допомогою шприца видавіть майбутнє безе на лист для випікання. Тут головне – не пересушити їх, щоб уникнути ламкості.

Подальше – простіше простого: дістаємо наші оладки, між частинами наших «бутербродів» викладаємо сантиметровий шар вершків, зверху красиво укладаємо крем, на який і поміщаємо квіточки-безе і фрукти з ягодами. Повірте, навряд чи ваші рідні намагалися щось більш ніжне і смачне!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.