Тістечко «Вупі пай» — Рецепт приготування

тістечко «вупі пай» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
45 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Тістечко «Вупі пай» — неймовірно смачне ласощі, батьківщиною якого є США. Напевно, вам цікаво, як перекладається назва цього десерту на російську мову. Однозначного перекладу немає. «Whoopee!» — це захват, щось схоже на наше «Ух ти! » або «Нічого собі!». І дійсно, спробувавши це божественне ласощі, ви прийдете в подив.

Це приголомшливе бісквітне тістечко буває різним смаком: гарбузовим, арахісовим… Ми підготували для вас чудовий рецепт десерту з шоколадним смаком.


Інгредієнти для рецепта


Цукрова пудра – 135 г

Вершкове масло – 80 г

Яйце – 1 шт.

Молоко – 100 мл

Пшеничне борошно – 130 г

Какао-порошок – 3 ст. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Ванілін – 1 трісок.

Вершки – 150 мл


Як приготувати


·  1 Змішайте в мисці какао-порошок, борошно, розпушувач і ванілін.

·  2 В окремій мисці розітріть розм’якшене масло зі 100 г цукрової пудри. Консистенція повинна бути м’якою і соковитою.

·  3 Вбийте яйце в масляну масу, ретельно перемішайте. Тепер всипте в неї борошняну суміш і влийте молоко.

·  4 Добре перемішайте. Викладіть тісто на деко, застелене пергаментним папером, у формі невеликих круглих коржів.

·  5 Випікайте в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів 10-12 хвилин.

·  6 Поки бісквіти остигають, підготуйте крем. Збийте вершки з 4 ст. л. цукрової пудри до твердих піків. Викладіть крем на одну частину бісквіта, накрийте іншою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.