«Тещин язик» з кабачків — Рецепт приготування

«тещин язик» з кабачків рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
35 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски Овочі

Якщо ви шукаєте оригінальну овочеву закуску на літо, то краще «Тещиного язика» вам не знайти. Швидше за все, блюдо отримало таку незвичайну назву завдяки деяким сходствам. По-перше, кабачки нарізати вздовж тонкими пластинами «мовами». А, по-друге, закуска гостренькі. Напевно, той, хто винайшов це блюдо, знає не з чуток про те, що спілкуючись з зятем, тещі не звикли лізти в кишеню за словом.

Замість кабачків можна взяти баклажани, вийде не менш смачно. Влаштуйте собі та друзям маленьке свято шлунку!


Інгредієнти для рецепта


Кабачок – 2 шт.

Помідор – 3 шт.

Твердий сир – 200 г

Часник – 10 зуб.

Майонез – 100 г

Зелень – 2 пуч.

Яйце – 4 шт.

Пшеничне борошно – 8 ст. л.

Соняшникова олія – 100 мл

Сіль – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Візьміть кабачки. Наріжте тонкими пластинами по всій довжині. Посоліть і викладіть в друшляк на 15 хвилин, щоб стекла зайва вода.

·  2 Тонко наріжте сир. Часник пропустіть через прес в невелику миску. Наріжте помідори часточками.

·  3 Збийте яйця. Обваляйте підготовлені кабачки спочатку в борошні, потім в яйці.

·  4 Налийте в сковороду олію. Розігрійте його. Обсмажте кабачки на середньому вогні по 5 хвилин з кожної сторони.

·  5 Викладіть їх на блюдо і змастіть майонезом. Поверх майонезу покладіть з одного краю шматочок помідора, а з іншого — скибочка сиру. Потім посипте зеленню і подрібненим часником.

·  6 Поверніть кабачки в рулети. Проткніть кожен зубочисткою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.