Тертий пиріг з варенням – рецепт приготування

Якщо вам захотілося приготувати щось настільки ж незвичайне, наскільки і смачне, у «Зі Смаком» є чудовий рецепт тертого пирога, званого також кучерявим печивом.

Традиційно він готується зі смородиновим джемом, але тертий пиріг, як відомо, вийде однаково добре з будь-яким варенням. Наприклад, в нашому варіанті використовується полуничний наповнювач.


Інгредієнти для рецепта


яйце – 2 шт.

Пшеничне борошно – 500 г

Вершкове масло – 200 г

цукор – 250 г

ванілін – 0,5 ч. л.

розпушувач – 1 ч. л.

Полуничне варення – 200 г


Як приготувати


·  1. Готуємо пісочне тісто для пирога. Поставте масло розтоплювати в невеликій каструльці. За цей час просійте борошно з розпушувачем.

·  2. Розтоплене масло вилийте в глибоку миску і змішайте з цукром, яйцями і ваніліном.

·  3. Повільно додавайте борошно в рідку суміш, замішуючи тісто. Коли воно буде готове, розділіть його на дві частини. Першу частину приберіть в морозилку на 1 годину, а другу розкачати до потрібного розміру, викладіть в промаслений форму і покрийте шаром джему товщиною приблизно 1 см.

·  4. Дістаньте тісто з морозилки і натріть його на крупній тертці. Рясно посипте стружкою джем і відправляйте тертий пиріг пекти в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Готовий пиріг зазвичай розрізають на довгасті ромби і посипають цукровою пудрою, що і народжує суперечки про те, що ж цей десерт вдає із себе насправді: пиріг або печиво? Так чи інакше, блюдо дуже смачне, а готується просто. Збережіть наш рецепт пісочного пирога і не забудьте поділитися ним з іншими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.