Террін з прошутто — рецепт приготування

Курячий террин з прошутто — це такий апетитний м’ясний хлібець, що приводить у захват всіх їдців, присутніх за святковими столом. Подати його можна замість набридлих котлет або розбавити скибочками м’ясну нарізку.

Відкриємо маленький секрет: прошутто в цьому рецепті можна замінити на бекон, а пармезан на твердий нежирний сир. Якщо знайдете свіжий орегано, террин заграє особливими смаковими нотками.


Інгредієнти для рецепта


хліб — 150 г

курячий фарш — 500 г

Цибуля — 1 шт.

часник — 1 шт.

петрушка — 1 Пуч.

орегано — 1 ч. л.

пармезан — 4 ст. л.

яйце — 1 шт.

прошутто — 200 г

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·1 Прошутто наріжте тонкими скибочками, маємо отримати 8-10 шт. У блендері подрібніть білий хліб, 2 скибочки прошутто, тертий пармезан і петрушку.

·2 Отриману суміш додайте в фарш. Туди ж відправте нарізаний кубиками цибулю, тертий пармезан, яйце, нарізаний часник, сіль, перець і орегано.

·3 Форму для випічки застеліть іншими скибочками прошутто, залишивши вільний край, щоб накрити начинку.

·4 Викладіть зверху начинку, загорніть краю хрест-навхрест.

·5 Духовку розігрійте до 190 градусів. Форму більшого розміру або миску наполовину заповніть водою і поставте всередину террин. Запікайте протягом 60 хвилин.

·6 Витягніть продукти з духовки, злийте рідину, що утворилася в формі з терріном. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.