Телятина по-капітанську — рецепт приготування

Це м’ясне ласощі відноситься до розряду елементарних страв, але хто сказав, що швидко — не означає смачно? Всього кілька кроків — і у вас на столі будуть красуватися міні-шашлички, запечені в духовці.

Недостатньо просто сказати, що телятина по-капітанську смачна. Вона виходить м’якою, просоченою соками бекону і дуже ніжною.


Інгредієнти для рецепта


бекон — 400 г

телятина — 300 г

Біле сухе вино — 200 мл

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

зелень — за смаком


Як приготувати


·  1. Телятину наріжте довгастими середніми шматочками, посоліть, поперчіть, залийте вином і залиште маринуватися на 30 хвилин.

·  2. Нанизуйте на шпажки по одному шматочку телятини, оберніть кожен шматок смужками бекону.

·  3. Форму для випічки застеліть пергаментом, викладіть зверху шашлички. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Готово! Подавайте блюдо з пучками всілякої зелені.

Цей же трюк з телятиною можна повторити на грилі або навіть біля багаття на природі. Беріть на замітку, а рецептом діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.