Тефтелі з підливою — Рецепт приготування

тефтелі з підливою рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Дитячі страви М’ясо

Тефтелі з підливою багато хто пам’ятає ще з дитячого садка. Смачні мясні кульки подавали з рисом або картопляним пюре і з’їдалися вони з більшою охотою, ніж яке-небудь інше блюдо з м’яса. Скільки б часу не минуло, їх смак хочеться відчути знову.

Так чому б не приготувати їх вдома? У нас якраз знайшовся чудовий рецепт тюфтельок з рисом. Дотримуйтесь покрокової інструкції — вийде чудовий м’ясне блюдо зі смаком дитинства. Ставте поряд каструлю з водою для картопельки: поки вона звариться, тефтелі будуть готові.

Рис радимо брати круглий і не пропарений.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Свинячий фарш – 500 г

Рис – 0,5 скл.

Цибуля – 1 шт.

Яйце – 1 шт.

Сіль – по смаку

Сметана – 1 ст. л.

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

Томатна паста – 1 ч. л.

Лавровий лист – по смаку

Вода – 1,5 скл.

 

Як приготувати

 

·  1 Відваріть рис до напівготовності, остудіть і змішайте з фаршем. Цибулину краще пропустити через м’ясорубку, але можна і просто дрібно нарізати і також змішати з фаршем.

·  2 Додайте у фарш яйце, посоліть і добре перемішайте.

·  3 Сформуйте з фаршу кульки, обваляйте їх у борошні й обсмажте на середньому вогні з двох сторін 2-3 хвилини.

·  4 В гарячу воду додайте томатну пасту, сметану і сіль, залийте сумішшю тефтелі. Додайте лавровий лист і тушкуйте під закритою кришкою протягом 15 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.