Тефтели з начинкою – рецепт приготування

Тефтелі – улюблене блюдо багатьох господинь. Їх можна заготовити про запас і заморозити, а потім розігрівати перед кожним прийомом їжі. До того ж відразу виходить і м’ясне блюдо, і соус…

Особливість цих тефтелек – в їх начинці. Гостренькі копченості з гарячим розплавленим сиром – завжди вигідне поєднання!


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 500 г

ковбаса копчена – 100 г

Твердий сир – 100 г

Цибуля – 1 шт.

яйце – 1 шт.

часник – 3 зуб.

Томатна паста – 2 ст. л.

вода – 400 мл

перець духмяний – за смаком

Червоний перець – за смаком


Як приготувати


·1 Посоліть фарш, додайте приправи, змішайте з яйцем. Подрібніть цибулю і часник, додайте до фаршу.

·2 Наріжте ковбасу і сир невеликими шматочками. Сформуйте з фаршу коржі, уклавши в центр кожної по шматочку сиру і ковбаски (або шинки). Зробіть тюфтельки і обваляйте їх в манці.

·3 Обсмажте на розігрітій сковорідці з рослинним маслом. Змішайте томатну пасту з водою і залийте сумішшю тюфтельки.

·4 Гасіть під закритою кришкою 20-30 хвилин.

Подавайте готові тюфтельки з улюбленим гарніром, поливаючи соусом. Готуйте з душею і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.