Тефтелі з кабачками — Рецепт приготування

тефтелі з кабачками рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Ох вже ця грецька кухня! Немає ні єдиного страви, до якого можна поставитися байдуже: десерти, соуси, основні та другі страви — все неймовірно смачні і по-особливому ароматні. Почесне місце серед них займають кефтедес — м’ясні кульки з кабачками, запечені в духовці.

Кабачок надає тефтельок незвичайну соковитість і пишність. Фарш повинен бути не дуже жирним, підійде свинячий, яловичий або змішаний. При виборі курячого зменшіть час запікання на 10 хвилин.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 600 г

Кабачок – 2 шт.

Яйце – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Часник – 3 зуб.

Томатна паста – 2 ст. л.

Панірувальні сухарі – 3 ст. л.

Сіль – по смаку

М’ята – 0,5 ч. л.

Базилік – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 вимийте Кабачки, тонким шаром зніміть шкірку, натерти овочі на тертці. Сік, що виділився, слід віджати.

·  2 Змішайте фарш, кабачок, пропущений через прес часник, подрібнену цибулю, яйця, томатну пасту і сухарі.Додайте сухий базилік, м’яту і перець, посоліть.

·  3 Застеліть деко промасленим пергаментом. З фаршу сформуйте тефтелі і викладіть на пергамент.

·  4 Відправте в розігріту до 180 градусів духовку і готуйте 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.