Тефтели з гречкою – рецепт приготування

Хто сказав, що тефтелі повинні готуватися виключно з рису? Гречка, вівсяні пластівці і навіть волоські горіхи надають фаршу соковитість, приємну консистенцію і незвичайний смак.

Надихнувшись рецептом гречаників з відвареної крупи, редакція «З Смаком» вирішила порадувати читачів ще однією варіацією цієї страви. Щільні тефтелі з гречкою під томатним соусом – відмінне доповнення до будь-якого гарніру!


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 800 г

гречка – 80 г

Цибуля – 1 шт.

часник – 2 зуб.

Соняшникова олія – 30 мл

Томатна паста – 200 г

вода – 1 л

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

орегано – за смаком


Як приготувати


·1 Змішайте фарш, гречку, подрібнену цибулю і часник, сіль, перець, орегано.

·2 Томатну пасту розведіть водою, посоліть, поперчіть, додайте орегано.

·3 З фаршу з гречкою сформуйте тефтелі і обсмажте їх у великій кількості соняшникової олії.

·4 Надішліть тефтелі в казан і залийте розведеною томатною пастою. Накрийте ємність кришкою і млоїте протягом 40 хвилин на середньому вогні.

Апетитні тюфтельки з тонким ароматом гречки запрошують до столу! Залишається скрасити картину хрустким овочевим салатом і насолоджуватися ситним вечерею.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.