Тефтелі по-фінськи — Рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
М’ясо

Тефтелі — блюдо, яке існує в багатьох національних кухнях, і в кожній країні ці м’ясні кульки готуються по-різному і мають свою родзинку. «Зі Смаком» сьогодні підготував для вас фінська рецепт приготування тефтелькою. Це смачнем’ясне блюдо гарантовано сподобається вашій родині!


Інгредієнти для рецепта


Свинячий фарш – 500 г

Вершки – 10 мл

Хлібні крихти – 10 г

Яйце – 1 шт.

Болгарський перець – 2 шт.

Цибуля – 2 шт.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Хлібні крихти змішайте з вершками і залиште на півгодини.

·  2 Подрібніть одну цибулину і обсмажте її на рослинній олії до прозорості.

·  3 Змішайте цибулю з яйцем, додайте сіль і перець, фарш та вершки з крихтами. Вимісити фарш і сформуйте з нього тефтелі. Обсмажте з усіх боків на рослинному маслі.

·  4 Викладіть тефтелі в форму, додайте спеції, подрібнений болгарський перець і нарізаний півкільцями залишився лук.

·  5 Додайте трохи води і протушкувати тефтелі до готовності.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.