Татарські янтики – рецепт приготування

Хай вибачить мене читач за такий піднесене висловлювання, але часом сама душа просить з’їсти ароматний чебурек. Від однієї назви пробуджується дикий апетит, але …

Відразу ж виникає думка про те, що смажене – шкідливо, та й масла на приготування піде багато, що вже говорити про стійке запаху на кухні. А ось татарські чебуреки – янтики – зовсім не потрібно обсмажувати у фритюрі! Досить добре розігріти суху сковороду і підрум’янити на ній ситні і смачні пиріжки.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 2 скл.

яйце – 1 шт.

вода – 70 мл

Соняшникова олія – 1 ч. л.

горілка – 1 ч. л.

сіль – за смаком

Яловичий фарш – 200 г

Цибуля – 400 г

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Насипте 4 ст. л. борошна в миску. У воду додайте сіль і соняшникову олію, поставте суміш на вогонь і доведіть до кипіння. Влийте окріп в борошно, постійно помішуючи, замісити м’яке заварне тісто.

·  2. У фарш додайте подрібнену цибулю, посоліть і поперчіть.

·  3. У тепле тісто додайте яйце і горілку, добре перемішайте.

·  4. Додайте решту борошна і замісити тісто, скачайте його в кулю, оберніть харчовою плівкою і відправте в холодильник на 20-30 хвилин.

·  5. Відщипувати шматочки тіста і тонко розгортайте їх на раду.

·  6. В середину кожного викладете начинку.

·  7. Змочіть краю і складіть янтик навпіл, добре притисніть стик половинок.

·  8. Викладіть янтики на розпечену сковороду. Коли виріб роздується від утворився в середині пара, його слід перевернути.

Подавайте ароматні янтики гарячими, особливо добре відтіняє їх смак томатний сік. Якщо вам вже захотілося їх приготувати, не забудьте зберегти рецепт в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.