Татарські янтики – рецепт приготування покроковий з фото

Хай вибачить мене читач за таке піднесене висловлювання, але часом сама душа просить з’їсти ароматний чебурек. Від однієї назви пробуджується дикий апетит, але…

Відразу ж виникає думка про те, що смажене – шкідливо, та й масла на приготування піде багато, що вже говорити про стійкий запах на кухні. А ось татарські чебуреки – янтики – зовсім не потрібно обсмажувати у фритюрі! Досить добре розігріти суху сковороду і підрум’янити на ній ситні і смачні пиріжки.

Складові

Пшеничне борошно – 2 скл.;
Яйце – 1 шт.;
Вода – 70 мл;
Соняшникова олія – 1 ч. л.;
Горілка – 1 ч. л.;
Сіль – за смаком;
Яловичий фарш – 200 г;
Цибуля – 400 г;
Чорний перець (мелений) – за смаком.

Приготування

1) Насипте 4 ст. л. борошна в миску. У воду додайте сіль і соняшникову олію, поставте суміш на вогонь і доведіть до кипіння. Влийте окріп в борошно, постійно помішуючи, замісити м’яке заварне тісто. татарські янтики рецепт
2) В фарш додайте подрібнену цибулю, посоліть і поперчіть. татарські янтики рецепт
3) В остигле тісто додайте яйце і горілку, добре перемішайте. татарські янтики рецепт
4) Додайте решту борошна і замісіть тісто, скатайте його в кулю, оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 20-30 хвилин. татарські янтики рецепт
5) Відщипить шматочки тіста і тонко розкатайте їх в круги. татарські янтики рецепт
6) У середину кожного викладіть начинку. татарські янтики рецепт
7) Змочіть краї і складіть янтик навпіл, добре притисніть стик половинок. татарські янтики рецепт
8) Викладіть янтики на розпечену сковороду. Коли виріб роздується, його слід перевернути. татарські янтики рецепт

Подавайте ароматні янтики гарячими, особливо добре відтіняє їх смак томатний сік.

Татарські янтики – рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Якщо вам вже захотілося їх приготувати, не забудьте зберегти рецепт в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.