Татарські пиріжки — Рецепт приготування

татарські пиріжки рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
45 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Випічка, Закуски М’ясо

Неможливо встояти перед ароматом страви татарської кухні! Особливо це стосується випічки: в ній якимось чарівним чином звичайні інгредієнти стають неймовірно смачними і пахнуть сонцем і влітку.

«Зі Смаком» поділиться з вами одним із секретів випікання хрустких м’ясних пиріжків по-татарськи. Важливо дотримуватися простий покроковий рецепт їх приготування, і у вас обов’язково попросять добавки смачної страви!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло — 150 г

Пшеничне борошно — 2 скл.

Кефір — 1 скл.

Яйце — 3 шт.

М’ясо — 300 г

Картопля — 2 шт.

Цибуля — 1 шт.

М’ясний бульйон — 1 скл.

Сода — 0,25 ч. л.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 В миску насипте половину борошна, додайте 100 г вершкового масла, щіпку солі, соду і добре розімніть.

·  2 Влийте кефір і 2 яйця. Додаючи невеликими порціями решту борошна, замісити м’яке тісто і залиште його на 15 хвилин, щоб відпочило.

·  3 У цей час приготуйте начинку. М’ясо, сирий картопля і цибулю наріжте кубиками, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

·  4 Тісто розділіть на шматочки завбільшки з волоський горіх. Розкачайте кожну в коржик.

·  5 В середину покладіть одну столову ложку начинки і сформуйте пиріжок у вигляді барильця з відкритим верхом.

·  6 Деко застелити пекарської папером і викладіть пиріжки. Відправте в духовку, розігріту до 200 градусів.

·  7 Через 20 хвилин дістаньте пиріжки і покладіть в кожен по одній чайній ложці вершкового масла, поверніть в духовку.

·  8 Через 10 хвилин дістаньте випічку, в кожен виріб влийте по столовій ложці бульйону і змастіть збитим яйцем.

·  9 Печіть пиріжки в духовці ще 15 хвилин до готовності. Випічку складіть у каструлю і накрийте кришкою або рушником.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.