Тарталетки з начинкою – рецепт приготування

Святковий стіл обов’язково має на увазі смачні тарталетки на ньому. Ця традиція тягнеться ще з доби середньовіччя, коли на бенкетах подавали Пате з дичини, риби і овочів в гарячому або холодному вигляді.

Сама назва «тарталетки» дослівно перекладається з французької як «невеликий торт», тому що довгий час тортами називали відкриті пироги.

У «Зі Смаком» є для вас рецепт смачної закуски, який не схожий ні на один інший! Він має на увазі приготування тарталеток з листкового тіста від початку до кінця. Начинку, яку ми вибрали, ви зможете з легкістю замінити на будь-яку іншу, використовуючи наш варіант в якості прикладу.


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто – 500 г

Червона ікра – 130 г

Вершкове масло – 200 г


Як приготувати


·  1. Розкачайте тісто і викладіть на нього ложки так, щоб між ними залишалося по два сантиметри.Використовуючи ніж, виріжте силуети ложок по контуру.

·  2. Злегка притисніть тісто до ложок, трохи розплющуючи його так, щоб воно трохи виходило за краї.Проткніть тісто виделкою. Викладіть ложки з тестом на деко, застелене пергаментним папером, і випікайте 15 хвилин при 180 градусах.

·  3. Готові ложки залиште відкритими до повного охолодження, щоб зберегти форму. Коли тісто охолоне, зніміть його з кухонних приладів, натріть заморожене масло і викладіть на ложки з тіста разом з ікрою або будь-який інший начинкою.

Ця оригінальна закуска може бути приготовлена з м’яким сиром, дрібно порізаними салатом, фаршем і паштетом. Збережіть наш рецепт, щоб не втратити чудову ідею!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.