Свинячі медальйони в сметанному соусі – рецепт приготування

Необов’язково довго чаклувати над смачним шматком м’ясної вирізки, щоб подати до столу вишукану страву. Часом досить приготувати відповідний соус і дати м’ясу в ньому просочитися.

За таким принципом ми запекли на сковороді свинячі медальйони і залишилися вельми задоволені отриманим результатом. Тільки уявіть, наскільки ароматним стає сметанний соус, якщо додати в нього обсмажену зелена цибулька – справжню родзинку цього нехитрого страви.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 2 кг

Зелена цибуля – 1 Пуч.

Цибуля – 1 шт.

сметана – 250 мл

вершки – 75 мл

Соняшникова олія – 50 мл

Вершкове масло – 100 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Свинячу вирізку поріжте на невеликі шматочки товщиною 2-3 см.

·  2. У сковороді розігрійте 25 мл соняшникової олії і обсмажте свинину з двох боків до золотистої скоринки.

·  3. Дістаньте м’ясо, влийте в сковороду інше соняшникову олію і викладіть нарізану цибулю і зелену цибулю.

·  4. Коли цибуля стане прозорою, додайте сметану, вершкове масло, сіль і перець, влийте вершки, перемішайте.

·  5. Коли сметана злегка нагріється, поверніть в сковороду м’ясні медальйони. Гасіть на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Подавайте соковиті медальйони з незвичайним гарніром, наприклад, з пряною гарбузом. Таке поєднання оцінять самі досвідчені гурмани! А враженнями діліться в коментарях.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.