Свинячі медальйони в беконі – рецепт приготування

Свинячі медальйони в беконі - рецепт приготування

Що перше спадає вам на думку, коли потрібно приготувати другу страву зі свинини? Більшість господинь напевно думає про відбивні. Так, це відмінна універсальна страва, яка подобається практично кожному, але ми впевнені, що вам теж було б цікаво спробувати щось нове й смачне. Тому хочемо поділитися чудовим рецептом свинячих медальйонів, які підійдуть як для повсякденного, так і для святкового столу.

Свинячі медальйони в беконі готуються досить швидко та просто, а карамелізовані яблука додають страві особливої пікантності. Приготуйте, ми обіцяємо, що вам та всім вашим гостям ця страва обов’язково сподобається.

Інгредієнти

  • Свинина – 160 г;
  • Бекон – 80 г;
  • Яблуко – 1 шт.;
  • Соняшникова олія – 2 ч. л.;
  • Вершкове масло – 1 ч. л.;
  • Гірчиця – 1 ч. л.;
  • Панірувальні сухарі – 1 ст. л.;
  • Петрушка – 10 г;
  • Сир «Горгонзола» – 20 г;
  • Вершки – 3 ст. л.;
  • Цукор – 1 ст. л.

Свинячі медальйони в беконі - рецепт приготування

Як приготувати

1) Розріжте свиняче філе на 2 медальйона. Оберніть м’ясо двома шарами бекону і сколите його за допомогою зубочистки.

2) Вимийте і розріжте навпіл яблуко, видаліть серцевину. Виріжте з яблука 2-3 часточки і відкладіть їх в сторону. Частину, що залишилась наріжте дрібними кубиками.

3) Злегка обсмажте свинячі медальйони з двох сторін на рослинній олії. Зніміть м’ясо зі сковороди, а в жир, що залишився додайте вершкове масло і тушкуйте в ньому подрібнене яблуко з цукром.

4) Вимийте і подрібніть зелень, в глибокому посуді змішайте її з вершками, панірувальними сухарями і горгонзолою. Гарненько все перемішайте.

5) На дно форми для запікання викладіть скибочки яблука. Зверху на них помістіть свинячі медальйони в беконі. Змастіть їх гірчицею, посоліть і поперчіть.

6) Обсмажені шматочки яблука розподіліть по дну форми навколо медальйонів. Зверху на медальйони викладіть заправку із зелені, вершків, панірувальних сухарів і сиру.

7) Поставте блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-35 хвилин.

Свинячі медальйони в беконі — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Вітаємо, соковиті свинячі медальйони в хрусткому беконі готові. Якщо хочете, то можете обсмажувати яблука без цукру, теж вийде дуже смачно! Поділіться цим шикарним рецептом зі своїми друзями!

А нам напишіть будь ласка, як у вас вийшло приготувати свинячі медальйони в беконі за нашим рецептом?  Чекаємо на ваш відгук!


Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій!

10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !

18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем!

Нема на чому розігріти піцу

Коментування заборонено.