Свиняча рулька в рукаві – рецепт приготування

Якщо ви ще не вирішили, який вид м’яса ви подасте до святкового столу, «З Смаком» радить зупинити свій вибір на свинячий гомілкою. Згодні, що готується вона не так швидко, як інші м’ясні страви, але і в цьому є свої плюси.

Поки голяшка запікатиметься, ви зможете зайнятися приготуванням гарніру або салату, а краще – приділіть увагу собі коханій і підготуйтеся до зустрічі гостей! Ось тільки цей чудовий аромат так і буде вабити вас на кухню …


Інгредієнти для рецепта


свиняча голяшка – 1 шт.

часник – 7 зуб.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Прованські трави – 1 ч. л.

мед – 1 ст. л.

Гірчиця – 1 ст. л.

Соєвий соус – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Голяшку вимийте і висушіть, зробіть в ній дрібні надрізи і помістіть в них по четвертинці зубчики часнику. Натріть шматок сіллю і перцем.

·  2. Окремо змішайте соєвий соус, мед, гірчицю і суміш прованських трав. Соусом натріть голяшку і відправте маринуватися в холодильник на 12 годин.

·  3. Помістіть голяшку в рукав і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 2 години, потім розірвіть рукав і залиште м’ясо в духовці ще на 30 хвилин.

Подавайте медову голяшку з будь-яким гарніром, особливо хороша вона з картопляним пюре або рисом. Збережіть цей чудовий рецепт в закладках і обов’язково спробуйте приготувати!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.