Свиняча рулька — Рецепт приготування

свиняча рулька рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
170 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Якщо ви хочете приготувати дійсно ситне м’ясне частування, тоді вперед на ринок за свинячий рулькою. Таким блюдом дуже легко нагодувати велику компанію, яка любить смачно поїсти. Головне те, що для господині свиняча рулька — знахідка. Цей м’ясний делікатес практично не вимагає вашої участі в приготуванні. Також це блюдо нереально смачна.

Свинячу рульку потрібно вибрати м’ясисту, бажано, щоб було менше жиру, а більше м’яса. Подавати її слід з тушкованою капустою або відварною картоплею.


Інгредієнти для рецепта


Свиняча голяшка — 1,5–2 кг

Темне пиво — 2 л

Цибуля — 1 шт.

Морква — 2 шт.

Часник — 4 зуб.

Лавровий лист — 3 шт.

Гвоздика — 2 шт.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Чорний перець (горошком) — по смаку

Сіль — 1 ст. л.


Як приготувати


·  1 Ретельно промийте голяшку. Покладіть її в каструлю. Залийте темним пивом. Доведіть до кипіння. Зніміть піну, зменшіть вогонь. Додайте спеції, очищені овочі, накрийте кришкою. Готуйте 2 години. Через годину після початку приготування переверніть рульку.

·  2 Дістаньте м’ясо. Запікайте його на деку, застеленому фольгою, в розігрітій духовці при 160 градусах близько 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.