Свиняча грудинка, запечена в газованій воді – рецепт приготування

Якщо зарплата на кінець, а гостей треба нагодувати м’ясом, вам стане в нагоді цей рецепт. Грудинка дешевше вирізки, ковбас і копченостей, а для маринаду не потрібно ніяких екзотичних продуктів – тільки цибулю, часник, трохи спецій і газована вода.

Така грудинка не вимагає особливих витрат часу або якихось складних процесів – замаринуйте заздалегідь, а в потрібний момент поставте в духовку. Приголомшливий смак і аромат гарантовано!


Інгредієнти для рецепта


свиняча грудинка – 1,5 кг

Цибуля – 4 шт.

часник – 8 зуб.

сіль – за смаком

перець духмяний – за смаком

Лавровий лист – за смаком

Газована вода – 0,5 скл.


Як приготувати


·1 Видаліть шкіру з грудинки.

·2 Наріжте грудинку великими шматками, які не дорізаючи до кінця.

·3 Натріть сіллю і перцем, можете додати і інші спеції.

·4 Нафаршіруйте надрізи крупно нарізаним часником.

·5 Пам’ятайте цибулю, нарізану півкільцями, і обкласти їм м’ясо, розкришите лавровий лист і посипте їм грудинку.

·6 Надішліть груднку в холодильник. Вона повинна промаринуватися хоча б 6 годин.

·7 Викладіть на фольгу цибулю, потім м’ясо, залийте мінералкою, загорніть і запікайте при 190 градусах 1 годину і 20 хвилин.

Дайте м’яса трохи дійти в фользі, злегка остудіть, наріжте і подавайте з будь-яким гарніром і салатом. Їжте із задоволенням і обов’язково діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.