Свинина в ананасі – рецепт приготування

Ні для кого не секрет, що справжні шедеври найчастіше народжуються завдяки найнесподіванішим ідеям і сполученням. Саме так можна описати фантастично смачна страва, яким ми хочемо з вами поділитися.

Ця смакота підкорила самого Джорджа Буша, який охрестив її «ананасом». І після цього блюдо стало користуватися великим успіхом у кулінарів в усьому світі.


Інгредієнти для рецепта


ананас – 1 шт.

бекон – 12 шт.

Свинина – 600 г

Яблучний сік – 2 скл.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Приправа для м’яса – за смаком


Як приготувати


·  1. Для початку очистіть ананас, що не зрізуючи верхню і нижню його частини.

·  2. Переверніть фрукт на бік і гострим ножем розріжте його навпіл. З половинок потрібно вирізати внутрішність так, щоб туди потім можна було покласти м’ясо.

·  3. Візьміть свинину і приправте її спеціями за смаком. Гарненько обваляйте м’ясо в приправах і викладіть його в половинки ананаса.

·  4. Посипте ананас приправами і оберніть його тонкими скибочками бекону. Перед тим як відправити блюдо в духовку, можна полити бекон яблучним соком, щоб уберегти його від пригорання. Цю процедуру бажано повторювати кожні 20-30 хвилин.

·  5. Півсправи ви вже зробили. Залишилося тільки відправити ананас в духовку і запікати його до тих пір, поки не побачите, що м’ясо готове. Найоптимальніша температура запікання – 240 градусів.

Замість свинини ви можете використовувати будь-яке м’ясо, курячі стегна без кісточок також чудово підійдуть. У деяких ананас розвалюється під час приготування, але якщо ви будете дотримуватися правильний температурний режим, у вас такого не станеться. Експериментуйте, і будете приємно здивовані результатом. Поділіться цим крутим рецептом зі своїми друзями, щоб вони теж оцінили цей кулінарний шедевр!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.