Свинина по-китайськи – рецепт приготування

Поєднання м’яса і кисло-солодких цитрусових – традиційне для азіатської кухні. Радимо побалувати свої смакові рецептори подібним шиком і приготувати чудову свинину по-китайськи.

Вам знадобиться велика частина вирізки без прожилок з тонкої жировим прошарком, так як м’ясо ми будемо запікати, а значить в процесі приготування воно може стати сухуватим.


Інгредієнти для рецепта


свиняча вирізка – 2 кг

апельсин – 3 шт.

розмарин – 2 ч. л.

Соняшникова олія – 2-3 ст. л.

мигдаль – 50 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Цибуля – 2 шт.

сметана – 200 г

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

часник – 4 зуб.


Як приготувати


·1 М’ясо помийте і обсушіть. Змішайте мелений розмарин, сіль, перець, подрібнений часник. Натріть свинину сумішшю.

·2 Загорніть м’ясо у фольгу, змащену маслом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

·3 Апельсини очистіть від шкірки і наріжте кільцями. Дістаньте м’ясо з духовки, розгорніть фольгу. Зверху викладіть 1 апельсин, відправте блюдо в духовку ще на 15 хвилин.

·4 В цей час приготуйте цибульний соус. У розігріту сковороду відправте сметану і нарізану кубиками цибулю, трохи тушкуйте, потім додайте борошно, гарненько перемішайте.

·5 Свинину розріжте на порційні шматочки, перекладіть їх з кільцями свіжих апельсинів і прикрасьте нарізаним мигдалем. Подавайте з цибульним соусом.

Вишукано? Не те слово! Блюдо гідно святкового столу і оцінки ваших гостей-гурманів. Радимо зберегти рецепт в закладках, щоб приготувати в найближче свято.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.