Свинина, маринована після запікання – рецепт приготування

Перед Новим роком кожна господиня прагнути прикупити апетитний шматок м’яса за доступною ціною і заморозити. Але постійна зміна води і тривале очікування так стомлюють!

Можна обійтися і без цього. М’ясо за цим рецептом виходить не менш смачним, але не вимагає особливого підходу. Процеси тут відбуваються навпаки – ви спочатку запікаєте, а потім маринуєте, скорочуючи час і отримуючи новий цікавий смак!


Інгредієнти для рецепта


м’ясо – 700 г

сіль – 2 ст. л.

цукор – 1 ст. л.

Чорний перець (горошком) – 4 шт.

Лавровий лист – 1 шт.


Як приготувати


·1 Заморожене м’ясо покладіть в рукав і запікайте близько години в духовці при 150 градусах.

·2 Закип’ятіть в каструлі літр води. Посоліть, поперчіть, додайте цукор і лавровий лист і прокип’ятіть протягом 5 хвилин. Повністю занурте м’ясо в маринад і почекайте, поки все охолоне. Залиште на 12 годин під пресом.

Дістаньте з маринаду і обсушити паперовими рушниками. Зберігайте в холодильнику в пергаменті. Подавайте з улюбленим соусом. Пригощайте близьких і обов’язково діліться рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.