Свинина барбекю – рецепт приготування

Приготувати свинину в духовці немов на решітці гриль дуже просто. Насамперед необхідно підібрати маринад, потім відкрити баночку гострого соусу, наприклад, аджики, і можна насолоджуватися соковитим м’ясом як на природі.

Для запікання виберіть смачний шматок свинини з прошарком жиру, щоб м’ясо не вийшло сухим. Можна використовувати задню частину, корейку або лопатку.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 600 г

мед – 1 ст. л.

вода – 2 ст. л.

Соєвий соус – 2 ст. л.

часник – 1 зуб.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Змішайте соєвий соус, пропущений через прес часник, мед, перець, сіль, влийте воду і перемішайте.

·2 Свинину наріжте товстими скибочками, занурте в суміш з п. 1 та відправте маринуватися в холодильник на 1-2 години.

·3 Викладіть м’ясо на духовочні грати і відправте запікатися протягом години при температурі 200 градусів.

Апетитні шматочки в глянцевому глазурі подавайте в кращих шашличних традиціях: з овочами, лавашем і соусом. Якщо такий рецепт під рукою, можна влаштувати пікнік навіть в дощовий день! Не забудьте зберегти його в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.