Суші по українськи

На відміну від традиційних східних суш, які в своєму складі містять велику кількість морепродуктів «Суші» по-українськи якраз характерні тим що в їх складі ці цінні інгредієнти повністю відсутні. Проте їх енергетична цінність не стала від цього нижче. Адже в їх склад входять баклажани і кольорова капуста. Що вже само собою говорить про те що даний продукт не тільки корисний але і смачний. До того ж всі інгредієнти ви можете зібрати у себе на городі. Хоча, якщо ви не схильні до самостійного приготування цієї страви то ви можете замовити суші в Тюмені в ресторані доставки Артишок http://artishok72.ru/dostavka/?category=20 я думаю ви залишитеся задоволені.

Необхідні продукти:

– баклажани 300 грам,
– капуста цвітна 400 грам,
– сир твердий 70 грам,
– яйце (1 шт.) 43 грам,
– масло вершкове 30 грам,
– майонез 70 грам,
– масло рослинне 34 грам.

Приготування суш.

Баклажани наріжте вздовж на тонкі «мови». Бланшируйте в солоному окропі хвилин п’ять. Відкиньте на сито, розкладіть на обробній дошці і просушіть. На сильно розігрітому рослинному маслі обсмажте баклажани, злегка промокнув про паперову серветку, приберіть надлишки жиру. Сир натріть на дрібній тертці і змішайте з майонезом, можна додати трохи часнику. Цвітну капусту розберіть на суцвіття, відваріть до готовності в підсоленій воді. Вершкове масло розігрійте на сковороді, викладіть відварну капусту, вбийте яйце і швидко все обсмажте, ретельно перемішавши. Отриманий «омлет» ретельно розітріть в пюре. Кожен «мову» з баклажана тонко змастіть сирною масою, на вузький край покладіть капустяно-яєчного пюре і загорніть рулетом. Можна в середину помістити брусочек відвареної моркви, буде нарядно виглядати. Рулети щільно скласти один до одного і поставити в холодильник на нетривалий час. Їсти можна як виделкою, так і паличками.

Білки – 35,4 г, жири – 117,9 г, вуглеводи – 38 г, калорійність – 1358 ккал. Хлібних одиниць пет.

Калорії однієї штуки порахуйте за кількістю отриманих рулетів. А скільки штук з’їсте, стільки і калорій ваші. Калорійність з японськими суші краще не порівнювати. Прибрати зайві калорії можна, виключивши обсмажування на рослинній олії (306 ккал). Баклажани потрібно відварити до готовності (не переварити) і замаринувати на нетривалий час в соусі з оцту, часнику і дрібно нарізаного гіркого перцю. Можна прибрати і майонез, тонкі пластинки сиру розкласти на баклажани, викласти пюре і на кілька секунд поставити заготовки в мікрохвильову піч. Після чого швидко, поки сир ще не застиг, загорнути рулети. Відразу все заготовки ставити не має сенсу, потрібно частинами, скільки встигнете швидко загорнути. Так можна домогтися майже японського варіанту калорійності.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.