Супервологий шоколадний пиріг — Рецепт приготування

супервлажный шоколадний пиріг рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Випічка Та Десерти

Всі любителі шоколаду погодяться, що шоколадна випічка — неземну насолоду. Якщо ви поділяєте нашу любов до шоколаду, вам обов’язково сподобається супервологий шоколадний пиріг, який «Зі Смаком» підготував сьогодні.

Найприємніше, що приготування цього десерту відноситься до розряду «змішай — і готово». Вам доведеться тільки з’єднати всі інгредієнти для пирога і дочекатися, поки він спечеться!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 1,5 скл.

Какао-порошок — 3 ст. л.

Сода — 1 ч. л.

Сіль — по смаку

Цукор — 1 скл.

Соняшникова олія — 0,25 скл.

Вода — 1 скл.

Ванільний екстракт — 0,5 ст. л.

Винний оцет — 1 ст. л.

Кава — 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для запікання спочатку застеліть пергаментом, після змастіть її рослинним маслом і присипте борошном або какао-порошком.

·  2 У великій мисці змішайте борошно, какао, соду і сіль. В окремій ємності змішати воду, цукор, олію, оцет і кави.Гарненько збийте, щоб цукор повністю розчинився.

·  3 Змішайте сухі інгредієнти з рідкою сумішшю. Перемішайте до отримання однорідної маси.

·  4 Вилийте тісто у форму і випікайте 35-40 хвилин.

·  5 Остудіть і тільки тоді діставайте з форми. За бажанням пиріг можна полити шоколадною глазур’ю.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.