Суп з ріпою

Для приготування молочно-овочевого супу з ріпою потрібно:

– одна ріпа (приблизно двісті грам),
– дві склянки молока,
– одне стебло цибулі-порею,
– одна морква,
– бурякової гички п’ятдесят грам,
– тридцять грамів дрібної вермішелі,
– ложка рослинного масла,
– рубана пряна зелень,
– сіль.

Приготування супу.

Ріпу з морквою добре вимити, нарізати брусками (довжиною близько трьох-чотирьох сантиметрів). Лук порей добре нашаткувати. Підготовлені овочі разом обсмажити на сковороді в рослинному маслі. У каструлю влити молоко і три-чотири склянки води, закип’ятити і покласти обсмажені овочі, посолити. Сюди ж всипати дрібну вермішель і варити її до повної готовності приблизно двадцять хвилин. І на кінець перед закінченням варіння покласти в суп попередньо нарізану і відварену бадилля буряка. При подачі розлити суп в тарілки, посипати рубаною пряною зеленню. До відома господині. Таке блюдо прибалтійської кухні вельми доречно в раціоні вегетаріанців.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.