Суп з лимоном – рецепт приготування

Повноцінний обід не обходиться без першої страви, будить шлунок. Воно здатне приглушити відчуття голоду, але при цьому підвищити апетит. Мистецтво його приготування полягає в тому, щоб перше страва не стало одночасно другим і третім. Так, наприклад, ситна солянка здатна вгамувати навіть самий звірячий голод.

Дієтичний суп, про який «З Смаком» розповість вам сьогодні, відмінно підходить в якості першої страви, а також береже фігуру. Не дивно, адже це лимонний суп від Аніти Луценко – персонального тренера з фітнесу.

У ньому немає ні м’яса, ні сиру, але суп на овочевому бульйоні виходить насиченим і борошнистим завдяки рису і сочевиці.


Інгредієнти для рецепта


Оливкова олія – 1 ст. л.

Мал – 150 г

сочевиця – 150 г

кінза – 4 шт.

часник – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

лимон – 1 шт.

Корінь петрушки – 1 шт.

Корінь селери – 0,5 шт.

Куркума – 0,3 ч. л.

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Готуємо бульйон. Поки вода нагрівається, подрібніть корінь петрушки і селери. Доведіть до кипіння і варіть 30 хвилин на повільному вогні.

·  2. За ці півгодини подрібніть цибулю і часник, обсмажте їх в каструлі на оливковій олії разом з куркумою (5 хвилин).

·  3. Додайте до цибулі з часником рис і сочевицю, потримайте на маленькому вогні пару хвилин і влийте бульйон. Варіть 25 хвилин до повної готовності.

·  4. Натріть цедру лимона, вичавіть сік і додайте в суп. Прикрасьте листочками кінзи. Готово!

Так у вас вийде смачний суп для схуднення, в який можна додати пастернак за бажанням або прибрати з інгредієнтів селера. Спеції також використовуйте за смаком, але цедра і без них зробить блюдо дуже ароматним. При подачі прикрасьте порцію часточкою лимона. Поспішайте випробувати наш рецепт і поділитися ним з іншими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.