Суп з курячих шлуночків

Курячі шлунки – це дуже зручний і не дорогий інгредієнт будь-якої страви. Правда готуються вони не сильно швидко, але це того варто. Рецепт цього супу дуже бюджетний, всім відомий і простий. Взагалі, з шлуночків, готується досить багато страв, які користуються популярністю. Так само відомо багато рецептів супів з шлуночків, і пшона. Цей суп, чимось схожий на куліш, але за рахунок шлуночків, він виходить не настільки жирним. Поєднання пшона і яйця додає в суп особливий смак.

Ну що ж приступимо.

Для початку, Вам будуть потрібні курячі шлуночки. Зверніть увагу, що зберігати курячі шлуночки можна не довше двох діб, тому раджу купувати їх, безпосередньо в день приготування супу. Перед тим, як приступити до готування, їх потрібно помити, очистити від пленочки і нарізати шматочками, трохи менше середніх. Після чого, налийте воду в каструлю, і відваріть їх до готовності. За часом варити їх потрібно в залежності від віку шлуночків, якщо вони молоді, то вони зваряться за сорок хвилин, а якщо старі, то за півтори години. У процесі приготування Вам потрібно буде прибирати утворювати пінку, і іноді заважати.

Щоб шлуночки стали м’якими, їх потрібно варити не менше години. Потім, потрібно нарізати картоплю, брусочками або кубиками, кому як зручно, і додати його в каструлю, до шлуночків. Одержаний бульйон потрібно посолити за смаком, і варити до, майже повною, готовності картоплі. Коли бульйон буде готовий, відставте його, і натріть моркву, а також почистіть цибулину і половинку додайте в бульйон, разом з морквою. Вам буде потрібно, проварити його, ще приблизно 5-7 хвилин. Після чого, вам потрібно взяти пшоно, переберіть його і дуже ретельно промийте, коли вода буде повністю чистою, злийте її і покладіть пшоно в суп.

Коли пшоно буде готово, виловіть половину цибулини, що знаходиться в супі, і викиньте її, вона нам більше не буде потрібно. Далі вам потрібно миска і куряче яйце. Розбийте яйце в миску і перемішайте його. Після цього влийте його в суп безперервно помішуючи. Проваріть суп ще десь хвилин сім. Потім додайте перець мелений, лавровий лист і подрібнену петрушку. А так же можете додати приправи, які Вам подобаються. Дочекайтеся поки суп закипить і можете розливати по тарілках. У тарілку можна додати зелень петрушки і кропу. Так само смачним доповненням до сервіровки страви, стане чорний хліб.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.