Суп з фрикадельками — Рецепт приготування

суп з фрикадельками рецепт приготування

Тип:
Перші страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Курка Супи

Влітку, в жаркі дні, зовсім не хочеться переїдати, так і готувати немає великої полювання. Це приводить нас до думки, що готувати сьогодні ми будемо щось легке як в прямому, так і переносному сенсі. Навіщо навантажувати себе надмірними турботами, а шлунок важкою їжею? А що може бути легше прозорого супчика?

Слід зауважити, що це не бульйон, а повноцінне перше страву: в бульйоні зазвичай два-три інгредієнти, тут же повний набір всього, що потрібно для супу, але без «важкої артилерії». Отже, готуємо прозорий суп з курячими фрикадельками, легкий і з добре вираженим смаком.


Інгредієнти для рецепта


Курячий бульйон – 1 л

Курячий фарш – 250 г

Горошок – 200 г

Морква – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Часник – 5 зуб.

Мускатний горіх – 1 трісок.

Чорний перець (мелений) – 1 трісок.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Почніть з моркви, оскільки вона буде готуватися найдовше. Наріжте її напівкружечками товщиною приблизно 5 мм

·  2 Потім дрібно наріжте цибулину і три зубчики часнику. Обсмажте половину цибулі і часник на дні каструлі до золотистого кольору. Можна використовувати оливкову олію.

·  3 Залийте в каструлю курячий бульйон. Його можна замінити овочевим бульйоном або звичайною водою. Ви можете додати її більше або менше, залежить від того, наскільки густим повинен бути ваш суп. Не забудьте кинути моркву і поставити на середній вогонь.

·  4 Прийшла черга фрикадельок. Часник потрібно гарненько подрібнити або пропустити через прес. Змішайте його з половиною цибулі, додайте фарш, мелений перець і мускатний горіх. Перемішайте все до однорідної маси.

·  5 Перед тим як робити фрикадельки, змочіть руки в холодній воді. Тепер формуйте кульки приблизно 1 см в діаметрі.

·  6 Як тільки вода закипить, кидайте кульки в каструлю. Бажано не кидати їх дуже купчасто — можуть злипнутися.Дуже скоро фрикадельки спливуть. Тепер залишається лише знімати піну, але особливо старатися не треба.

·  7 Пробуйте кінчиком ножа моркву. Якщо вважаєте, що вона вже готова, додайте в суп зелений горошок. Поваріть ще хвилини дві, вимкніть вогонь і накрийте на 20 хвилин кришкою. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.